Generic placeholder image

Hej! Jag heter
Elin Lindqvist
info@mardskog.se
011-321600

Nyheter

Det finns flera anledningar att välja svensk sallad. Bättre för klimatet och längre hållbarhet är några av dem. Och det finns fler!
Många konsumenter vill göra ett aktivt val och äta fisk och skaldjur från hållbara bestånd, men det kan lätt bli förvirrande med motstridiga budskap i nyheter och media. Det finns idag god tillgång på sjömat som är miljömärkt eller certifierad av internationellt välkända organisationer. Den som väljer att köpa sjömat som är märkt med exempelvis MSC eller ASC kan känna sig trygg med att varan uppfyller högt ställda krav på hållbarhet, menar Fiskbranschens Riksförbund.
Årets Foodservicevara 2021 -den 16 november 2021
Svenskt Havreris från Frebaco Kvarn blev vinnare av Årets Foodservicevara 2021
Just nu söker vi extrapersonal till vårt lager för arbete i första hand på kvällstid (måndag-torsdag). Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.
Östgötamat tillsammans med Svenska Kockars Förening Östergötland och Mjölby kommun bjuder in till tävling för att kora årets Östgötakock! Tävlingen för professionella kockar verksamma i Östergötland. Tävlingen går av stapeln den 16:e oktober på Dackeskolan i Mjölby. Du ska genom att använda östgötska råvaror nyskapa en måltid som passar den moderna restauranggästen.
Priset Årets viltkrog tilldelas den restaurang som på bästa sätt marknadsför och serverar viltköttet för sina goda egenskaper som råvara och möjligheter till förädling och utveckling i sin verksamhet.
En buss full med inspiration -den 20 augusti 2021
Vi på Mårdskog & Lindkvist AB brinner för våra närproducenter och vill därför informera er om ett intressant projekt. Vi har ingen aktiv del i det men tycker att det är ett spännande upplägg.
Trafiktillståndet öppnar upp möjligheten att frakta gods som inte tillhör oss själva mot betalning.
Vi har tagit del av uppropet för en mer jämlik restaurangbransch och debatten som följt. Detta är en väldigt viktig fråga som vi välkomnar – att alla behandlas lika och med respekt, oavsett kön och bakgrund ser vi som en självklarhet.
Har du julskinka över? Lugn, bara lugn. Här har vi samlat några recept där du kan ta tillvara på överbliven skinka - och laga mat med bra netto.