Generic placeholder image

Hej! Jag heter
Elin Lindqvist
info@mardskog.se
011-321600

Nyheter

Trafiktillståndet öppnar upp möjligheten att frakta gods som inte tillhör oss själva mot betalning.
Vi har tagit del av uppropet för en mer jämlik restaurangbransch och debatten som följt. Detta är en väldigt viktig fråga som vi välkomnar – att alla behandlas lika och med respekt, oavsett kön och bakgrund ser vi som en självklarhet.
Har du julskinka över? Lugn, bara lugn. Här har vi samlat några recept där du kan ta tillvara på överbliven skinka - och laga mat med bra netto.
Nominera Årets Viltkrog 2021 -den 26 oktober 2020
Var med och nominera Årets Viltkrog! Skicka ditt förslag till info@viltmatakademin.se. Alla kandidater blir tufft, men rättvist, granskade av Viltmatakademins jury.
Regional Matkultur -den 2 juli 2020
Vi på Mårdskog & Lindkvist AB är mycket glada över att nu vara en del av nätverket Regional Matkultur Småland. Det ger oss möjligheten att stärka vår position som den ledande leverantören av närproducerad mat till restauranger.
Öppettider Webbshop -den 29 april 2020
Under rådande omständigheter som covid-19 skapar kommer vi från och med vecka 20 att tillsvidare ändra vår stopptid från KL 17:30 till 17:00 på vår webbshop. För mer information prata med din säljare.
Med anledning av den fortsatta utvecklingen av Coronaviruset (covid-19) vill vi förvarna om möjliga scenarier.
Succé för Goda Smaker -den 5 mars 2020
Vår mat- och dryckesmässa Goda Smaker blev en stor succé. Närmare 140 utställare fick visa nyheter och produkter för cirka 1500 besökare. Se filmen från mässan här.
Med anledning av utbrottet av det nya Coronaviruset (covid-19) följer Mårdskog & Lindkvist AB utvecklingen och informationen från berörda myndigheter. Vi bevakar även hur virusutbrottet och dess biverkningar påverkar Mårdskog & Lindkvist AB och våra kunder.
Johan blev Årets Viltkock 2020 -den 27 januari 2020
Johan Bjurström från Restaurang Gammelgården i Sälen korades till Årets viltkock 2020. Och till Årets Viltkrog 2020 har Restaurang Jord i Linköping utsetts.