Generic placeholder image

Hej! Jag heter
Angelica Johansson
info@mardskog.se
011-321600

Nyheter

Årets Foodservicevara 2021 -den 16 november 2021
Svenskt Havreris från Frebaco Kvarn blev vinnare av Årets Foodservicevara 2021
Just nu söker vi extrapersonal till vårt lager för arbete i första hand på kvällstid (måndag-torsdag). Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.
Östgötamat tillsammans med Svenska Kockars Förening Östergötland och Mjölby kommun bjuder in till tävling för att kora årets Östgötakock! Tävlingen för professionella kockar verksamma i Östergötland. Tävlingen går av stapeln den 16:e oktober på Dackeskolan i Mjölby. Du ska genom att använda östgötska råvaror nyskapa en måltid som passar den moderna restauranggästen.
Priset Årets viltkrog tilldelas den restaurang som på bästa sätt marknadsför och serverar viltköttet för sina goda egenskaper som råvara och möjligheter till förädling och utveckling i sin verksamhet.
En buss full med inspiration -den 20 augusti 2021
Vi på Mårdskog & Lindkvist AB brinner för våra närproducenter och vill därför informera er om ett intressant projekt. Vi har ingen aktiv del i det men tycker att det är ett spännande upplägg.
Trafiktillståndet öppnar upp möjligheten att frakta gods som inte tillhör oss själva mot betalning.
Vi har tagit del av uppropet för en mer jämlik restaurangbransch och debatten som följt. Detta är en väldigt viktig fråga som vi välkomnar – att alla behandlas lika och med respekt, oavsett kön och bakgrund ser vi som en självklarhet.
Har du julskinka över? Lugn, bara lugn. Här har vi samlat några recept där du kan ta tillvara på överbliven skinka - och laga mat med bra netto.
Nominera Årets Viltkrog 2021 -den 26 oktober 2020
Var med och nominera Årets Viltkrog! Skicka ditt förslag till info@viltmatakademin.se. Alla kandidater blir tufft, men rättvist, granskade av Viltmatakademins jury.
Regional Matkultur -den 2 juli 2020
Vi på Mårdskog & Lindkvist AB är mycket glada över att nu vara en del av nätverket Regional Matkultur Småland. Det ger oss möjligheten att stärka vår position som den ledande leverantören av närproducerad mat till restauranger.