Generic placeholder image

Hej! Jag heter
Angelica Johansson
info@mardskog.se
011-321600

Nötkött


Filtrering:

Närproducerat Picture of SOUS VIDE OXKIND SE 6X2KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
DALSJÖFORS

SOUS VIDE OXKIND SE 6X2KG

307447
Dalsjöfors rödvinsmarinerade oxkind är kokt i elva timmar för bästa resultat och smaksatt med rosmarin, timjan och vitlök.
A
K
R
Närproducerat Picture of SPIDERSTEAK NÖT SE 4X1,6KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
DALSJÖFORS

SPIDERSTEAK NÖT SE 4X1,6KG

305783
Spidersteak nöt är en platt muskel som skärs ut från bäckenbenet. En mör och smakrik detalj med ytlig spindelnätsliknande marmorering och som liknar skirtsteaken i struktur. Möras 10-16 dagar före infrysning. Ca 5 st per påse. Kallas även Oystersteak.
A
K
R
Närproducerat Picture of TOMAHAWK SKIVAD IE 5X1,1KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
STOCKMAN'S

TOMAHAWK SKIVAD IE 5X1,1KG

17425062
Det finns inget svårare än att producera gräsuppfött kött med riktigt hög och jämn kvalitet. På Irland – där vårt irländska premiumkött Stockman’s produceras – är naturens egenskaper och böndernas kunnande helt oslagbara. Gårdarna vi samarbetar med har utsetts till guldmedlemmar i hållbarhetsprogrammet Origin Green, som syftar till att minska koldioxidutslkäpp och öka den biologska mångfalden. Stutarna och kvigorna betar fritt på gårdarnas marker tills de är högst 36 månader gamla. Då väljs de bästa djuren noggrant ut. Nästa steg i urvalet görs vid slakten, då våra styckmästare sorterar fram de allra bästa detaljerna, som sedan putsas fint och förpackas. Resultatet är fantastiskt kött med typiskt mörkröd färg, lätt tonat fett och en ovanligt tydlig, djup och nyansrik ”smak av gräs”.
A
K
R