Alltid nära tillhands...

 
 

Jan Jonsheim ny marknadschef - Mårdskog & Lindkvist

Jan Jonsheim ny marknadschef

Mårdskog & Lindkvist Matgrossisten AB har ny marknadschef.
Efter 20 år på ”utflykt” är Jan Jonsheim tillbaka.
– Det känns fantastiskt kul att vara hemma igen. Vi har en väldigt spännande resa framför oss här på Mårdskog, säger Jan som tillträdde sin tjänst i augusti.

Mårdskog & Lindkvist Matgrossisten är företaget som vuxit till en av regionens stora leverantörer till restaurangbranschen. Med utgångspunkt från Jönköping, Norrköping och Kalmar servar Mårdskog cirka 1000 restauranger och caféer med allt vad de behöver i råvaror, non food och drycker. Lars-Göran Hall som under många år varit företagets marknadschef, går nu i pension och hans plats tar alltså Jan Jonsheim, ett synnerligen välmeriterat namn i branschen. Jonsheim kommer senast från en chefstjänst inom Haugen-Gruppen.

– Lars-Göran har gjort ett väldigt gott jobb och vi har varit mycket noga när vi rekryterat ersättaren. Jag är helt övertygad om att Jan Jonsheim är helt rätt person att leda företagets sälj- och marknadsarbete in i nästa fas, säger Thommy Mårdskog, huvudägare i familjeföretaget Mårdskog & Lindkvist Matgrossisten.

Enligt Thommy Mårdskog har företaget målet att växa ytterligare. En viktig del i det arbetet är att utveckla den så här långt framgångsrika satsningen på närproducerade råvaror och produkter.

– Det känns väldigt spännande att få vara en del i Mårdskog & Lindkvist Matgrossistens framtida resa. Vi har alla förutsättningar att lyckas med våra ambitioner. Det lokalproducerade erbjudandet går hand i hand med att jobba med hållbarhet. Det ska vi ha stort fokus på, säger Jan Jonsheim.